top of page

EICMA Miláno 2017

Pracovné stretnutie s dodávateľom pre www.rsmotorhouse.com bolo výbornou príležitosťou, prečo ísť na obzerací výlet na veľkolepú výstavu EICMA. Na mape areálu bol jasne označený vjazd pre motorkárov, ale išli sme lietadlom. Do Bratislavy to trvalo iba chvíľu, z Bratislavy iba chvíľu a z letiska do hotela iba chvíľu. Celý deň v.... na ceste. Ale bolo pekne. Teda na druhý deň.


Miláno je najlepšie mesto, kde motorkárom ukázať poriadne oblečenie a poriadne motorky.





Nájdete tu aj stroje pre ochrancov prírody.


EICMA Miláno je perfektné miesto, kde si môžete vyskúšať oblečenie od výmyslu sveta a kde OEM pakistanského dodávateľa (silno inšpirovaného značkovým tovarom) získate veľmi jednoducho. Talianska a francúzska moto móda je úžasná v porovnaní so slovenskou. Prilby, oblečenie pre dámy, rifle, koža... Obliecť sa treba poriadne.



Nabudúce príďte aj vy. Spiatočná letenka už od 46 € z Krakowa, z letiska Bergamo na hlavnú stanicu za 5 €, nocľah za 50 € aj s raňajkami, vystúpite na konečnej metra. Akurát pojem raňajky znamená jeden croissant (po slovensky lepší rohlík) a trochu kávy. Východoeurópske raňajky sú pre nich nepochopiteľné. Ak chcete mapu, tiež nepochodíte. "Kúp si smartphone stupido" vám poradia. Anglicky vie málokto, ale všade bolo dosť Kawasakiovcov, Akrapovičovcov a Racingteamovcov zo Slovenska a Česka, takže trafíte, a "pizza, cola" znie rovnako, takže sa aj najete.

Vidíme sa.

Presťahuje vás a aj garáž má so sebou.


Chápeš, len dve kolesá a aj tak to zle zmontujú.


Tak takto teda nie.


1 view0 comments

Recent Posts

See All

Vianočná ponuka

Zľava 10 % na motocykle SUPER SOCO Využite zvýhodnenú cenu na všetky modely SUPER SOCO. Ponuka platí do 31.12.2022.

bottom of page